Ustavimo TES6

Kako izgledati dobro brez ličil?

Mnoge ženske uporabljajo šminko kot zaščitno odejo – zanašajo se na to, da se bodo z ličili počutile bolj lepe. Če pa ugotovite, kako izboljšati svojo naravno lepoto brez da uporabite na tone ličil, boste videti bolj naravno lepe – in ravno naravna lepota je pravzaprav tisto, kar moški pogosto najdejo na ženski najbolj privlačno.

Moški namreč ne marajo  žensk, ki nosijo preveč makeupa. Zdi se jim, da takšne ženske nimajo nobene samozavesti, da so nesigurne brez šminke. In nesigurnost ni privlačna.

Obstaja več razlogov, zakaj je koristno, da izveste, kako izgledati dobro brez ličil – začeti dan brez ličil je povezano z izboljšanjem stanja vaše kože. Prvi razlog je, če lahko pri sebi dosežete, da zapustite hišo brez ličil, boste zjutraj prihranili tono časa in boste lahko spali dlje. Nikoli več ne boste izgledali slabo, ker ste prišli pozno na delo, ko boste zjutraj malce predolgo spali. Prihranili boste tone denarja, ker bodo vaši dragi izdelki za ličenje trajali dlje, saj jih boste komaj kdaj uporabljali. Ne boste več zavrnili vabila v zadnjem trenutku, ker vam ni všeč, da nimate nanešenega makeupa. Kot glavni razlog pa, počutili se boste dovolj varno, da zapustite hišo popolnima brez ličil na sebi – ampak kako? Upoštevajte te nasvete in trike in se nam zahvalite kasneje.

  1. Prehrana je za stanje vaše kože izredno pomembna

Pijte veliko vode in jejte veliko zdave hrane, predvsem sadja in zelenjave, bogatega z vodo (na primer kumare), da ohranite kožo čudovito. Obstaja razlog, zakaj imajo vegani tako lepo kožo! Jejte sadje, ki je visoko v antioksidantih, ki pomagajo zaščititi vašo kožo pred izpostavljenostjo onesnaževanja v zraku, pred izpuhi, oziroma prostimi radikali. Vaše kožne celice ostanejo bolj zdrave, če boste uživali hrano, bolj bogato z antioksidanti. Jejte stvari, kot so sladki krompir, ohrovt, špinača, papaja, korenje in borovnice.

  1. Umetne trepalnice so seksi

Podaljšane trepačnice so lahko neverjetno naravne – res izgleda, kot da imate polne, dolge in temne trepalnice. Videz oči bo bolj  dramatičen, oči bolj odprte in svetle, če boste  uporavili kvalitetne podaljške trepalnic. Kvalitetni podaljški se namreč precej razlikujejo od uporabe napačnih, grdih umetnih trepalnic. Te trepalnice namreč povzročijo, da vaše oči izgledajo utrujene. Poleg tega pa lahko večina ljudi lahko takoj pove, da jih nosite . Z podaljški trepalnic so vaše oči videti dramatično drugačne in izjemno lepe, ne izgleda nenaravno. Ne samo, da je po našem mnenju nenaravno grdo, če iščete partnerja, ga bodo umetne trepalnice odbile.

Podaljški trepalnic ustvarjajo debelejše, temnejše trepalnice in rezultati so podobni rezultatom eyelinerja in maskara – razlika je v tem, da podaljški trepalnic ustvarjajo veliko boljše rezultate v krajšem času in z manj čiščenja. Lastnica studia, kjer opravljajo podaljševanje trepalnic, pojasnjuje, da “večina nosilk podaljškov za trepalnice sploh ne nosi veliko ličil.” Podaljški namreč dajejo iluzijo ličila – vendar vam ni treba porabiti časa, da si naredite kompliciran makeup, ki vključuje eyeliner, maskaro in senčila.

  1. Mikrodermoabrazija je super!

Obdelava z mikrodermabrazijo je postopek, ki naredi kožo bolj zdravo in sijočo, tako, da odstranjuje umazano, mrtvo kožo na površini, s tem pa razkrije svetlejšo, bolj žarečo kožo pod to odmrlo kožo. Ta postopek je v bistvu piling. Vaša koža se bo svetila po postopku z mikrodermaabrazijo in bo bolj gladka, svetlejša in bolj enakomerna.  Ta postopek tudi pomaga zmanjšati videz temnih krogov pod vašimi očmi. Najbolje je, da postopek ponovite na vsakih 6-8 tednov, da dosežete čudovito, žarečo kožo brez tone pudra.

Ta nežna tehnika se izvaja tako, da vbrizgamo medicinske kristale iz aluminijevega oksida n površino vaše kože, ti kristali pa odstranijo odmrlo zunanjo plast kože. Hkrati se pri postopku ustvarja vakum, ki odstranjuje kristale in to odmrlo kožo. Postopek stimulira prekrvavitev celotne površine kože, izboljšuje preskrbo kože s kisikom ter povzroča ponovno proizvodnjo kolagena in obnovo celic.

  1. Zaščita pred soncem skozi celo leto

Da, tudi pozimi, preden zapustite hišo, uporabite zaščito proti soncu. Uporaba sončnega faktorja vm vzame veliko manj časa, kot je uporaba vseh ličil. Treba je zaščititi kožo pred izpostavljenostjo, da bo vaša koža zdrava in lepa. Uporabiti je treba visok zaščitni faktor, najbolje faktor 30 ali 50. Pazite samo, da ga uporabite v takšni obliki, da vam ne bo zamašil por.

  1. Poskrbite, da dobite dovolj spanca

Če boste osveženi, ko boste naspani, boste izgledali bolje. Torej poskrbite, da dobite dovolj spanca. Če imate težave pri sproščanju ali zaspanosti, poskusite s hipnozo spanja, na Youtubu je dovolj videov, ki vam bodo pri tem pomagali.

Ko se boste prepričali v to, kako čudovito vaša koža in oči izgledajo brez ličila, boste lahko veliko bolj spontani! Ne boste več preklicali načrtov, ker se vam ne bo dali potruditi, da bi se “pripravili” in nikoli več ne boste zamudili sestanka, ker ste predolgo časa nanašali maskaro.

 

Marjan Kodrič

Marjan Kodrič

Živjo, hvala za obisk na moji spletni strani, kjer si lahko prebereš veliko o zdravju, prehrani, partnerstvu, odnosih, psihologiji in podobnem.