Ustavimo TES6

Kako dobiti pozornost moškega?

Vas zanima, kako doseči, da boste moškemu všeč, da se mu boste zdeli privlačni? Za vas smo pripravili nekaj preprostih “trikov”, ki so “bulletproof”, torej delujejo vedno, na vsakega moškega. Razumeti je treba samo, kako delujejo moški možgani. Moški so, vsaj na začetku, zelo preprosta bitja in so precej vizualni. To pomeni, da jim je všeč tisto, kar vidijo. Če jih nekaj pritegne, bodo to “lovili”. Pomembno je, da ste glede svojih želja diskretni. Moški namreč ne marajo žensk, ki se kar mečejo vanje, ki so zelo očitne glede svojega namena. Nobena stvar ne sme biti preveč očitna, ker vas bo moški namesto zrele ženske obravnaval kot najstnico, ki je malce preveč zaljubljena. Namesto tega morate doseči, da vas bo tipček želel spoznati, brez da spregovorite eno besedo.

1. OBLEČITE SE SEKSI

Aha. Ampak seksi, kar je drugače kot oblečite se, kot da greste v službo na ulico. Tako boste namreč izpadli, kot da je samo seks tisto, kar hočete (no, morda res hočete samo to, če je tako “go for it”).Veste, kaj vam na tip vašega telesa pristaja. Poudarite vaše obline, vaše prsi, boke, zadnjico in stegna. Če imate dolge noge, oblečite nekaj, kar jih bo poudarilo. Moški opazijo ženske, ki vedo kako se obleči in kaj jim pristaja.

2. UJEMITE NJEGOV POGLED

Vsake toliko časa ujemite njegov pogled, na hitro. Ne glejte ga predolgo časa. Poglejte, zaklenite pogled za sekundo, nato pa se prisilite, da ga nekaj časa ne boste pogledali. Verjemite, čutili boste, da vas on konstantno gleda in tudi on posluša ujeti vaše oči.
Če ga boste gledali preveč, bo prišlo do spoznanja, da vam je všeč in če se to zgodi prehitro, se moški ponavadi umakne. Moškim niso všeč prehitro osvojljive ženske, radi imajo izziv.

3. ZAPOSLENOST
Moški radi gledajo ženske, ki nekaj počnejo, ki so zaposlene. Tako imajo možnost, da si vas dobro ogledajo, da njegove oči potujejo po vašem telesu. Dajte mu dovolj časa, da vas pregleda. Naprimer, delajte se, da ste zaposlene z branjem maila preko telefona, če sta skupaj v fitnesu bodite zelo pridne na fitnes napravah, itd,…

4. POKAŽITE MU SVOJO NAJBOLJŠO PLAT

Kaj vam je na vas najbolj všeč? Če hočete, da vas moški opazi, potem mu morate pokazati tisto svojo najboljšo plat. Če ste ponosni na svoje prsi, potem jih malce poudarite, nagnite se naprej. Če so vam všeč vaše noge, jih malce raztegnite, tako da jih bo videl. Če vam je všeč vaša rit, se malce priklonite (prosim, ne očitno), v svojih ozkih kavbojkah. Nočemo biti plehki, a kot smo že prej povedali, so moški zelo vizualna bitja in jim je pomebno to, kar vidijo. Karakter namreč ni viden s prostimi očmi.

5. BODITE ZABAVNI

Moški se ne morejo upreti zabavnim, zanimivim ženskam, ki se smeji. Ne govorimo o avšah, temveč o luštnih dekletih. Poskrbite, da se družite s prijateljicami, ste vidni na vseh pravih mestih in se udeležite kakšne zanimive aktivnosti. Moškim so všeč aktivna dekleta, ki izgledajo živahne, ne pa neenergetične in zdolgočasene ženske.

6. DRUŽITE SE S FANTI

Moškim je všeč če vidi, da tudi drugi moški uživajo v družbi ženske. Če ravno nočete igrati nogometa z njimi, vsaj pojdite z njimi na pijačko, ali pa se družite v fitnes klubi. Moški so tudi izredno tekmovalni, in če ste mu všeč, se bo trudil pritegniti pozornost. Na tak način ga boste tudi naredili ljubosumnega. Pozor: ne se metati drugim moškim v naročje, ker bo tako dobil napačen vtis o vas.

7. NOSITE DOBER PARFUM

Smo že povedali, kako pomembno je, da ženska dobro diši? Če še nismo, vam povemo zdaj. Ženski vonj je ena prvih stvari, ki pritegne moškega. Ne marajo pa težkih dišav za stare mame, bolj so jim všeč punčkaste, malce sladke dišave. Pozor, pazite da se ne polijete s parfumom, s tem boste dosegle nasproten efekt. Nanestite malce dišave na vaš vrat in zapestja in se sprehodite mimo njega, verjemite, dosegli boste efekt.

8. POKAŽITE VAŠO DOBRO PLAT

Prej smo govorili o tem, da je pomembno, da moškim pokažete najboljšo plat sebe. Fizično plat. Sedaj govorimo o psihični plati. Moški imajo, dokazano, radi prijazna in nežna dekleta. Dokazati mu morate, da takšni ste. Ne obnašajte se kot visoka diva, ki sovraži vse okoli sebe. Bodite prijetni, lepo se obnašajte do vsakega človeka, bodite spoštljivi do starejših, do mlajših, do živali.

9. NE NOSITE TONE MAKEUPA

Ni vam treba nositi tone makeupa, da vas bo moški opazil. Nasprotno, moški ne marajo žensk, ki nosijo veliko makeupa. Čim manj ga imate, bolje je. Seveda je dobro, da poudarite vaše oči, lička in ustnice, a to lahko naredite tudi brez težega senčenja, umetnih trepalnic in rdeče šminke. Veliko moških opazi atletske tipe žensk, ki ne nosijo skoraj nič ličil, so naravno lepe. Če ste bolj samozavestni z ličili, jih vsekakor nosite, vendar ne pretiravajte s količino.

10. NAJDITE RAZLOG, DA SE Z NJIM POGOVARJAJTE

Tako, kot smo prej napisali, ne dajte mu takoj vedeti, da vam je všeč. Morda najdite razlog, da se začnete z njim pogovarjati. Morda ga na fitnesu prosite za pomoč pri kakšni uteži, se mu opravičite, ker ste ga po pomoti zadeli in se je polil s pijačo, če pa imata skupnega prijatelja, ga prosite, naj vam ga predstavi. Poskrbite, da boste napravili dober prvi vtis, da ne boste izpadli avša, diva ali kaj podobnega. Moški imajo radi preprosta, simpatična, bistro dekleta.

Marjan Kodrič

Marjan Kodrič

Živjo, hvala za obisk na moji spletni strani, kjer si lahko prebereš veliko o zdravju, prehrani, partnerstvu, odnosih, psihologiji in podobnem.