Ustavimo TES6

Kamagra za seks maraton

Pravi moški zna poskrbeti za svoje potrebe, prav tako pa potrebe svoje spolne prijateljice. In vsi vemo, da so nekatere ženske zelo zahtevne ter včasih kar nenaitne. Na začetku s tem običajno ni namena, saj se penis razveseli vsake nove ponudbe in hitro stoji, po več letih skupaj pa lahko pridejo težave. Včasih ni erekcije, pa čeprav bi si jo želeli – partnerka mu je pač preveč znana in težje ga prepriča, da po napornem delavniku in ob obilici stresa vsate vsakič, ko mu ta namigne, da bi si zaželela nekaj posteljne aktivnosti. In takrat pride prav kamagra. Afrodiziak, ki korenjaka postavi pokonci in mu zagotovi jeklene mišice!

Kako dolgo traja seks, če se uporabi kamagra?

Kamagra poskrbi, da se žile v penisu napolnijo s krvjo in ga tako postavijo v pozor. Vzamemo jo torej pred spolnim odnosom, torej zvečer pred odhodom v posteljo, pred prihodom domov ali takrat, ko smo s partnerko sami in pričakujemo akcijo. Kamagra deluje različno hitro glede na to, v kakšni obliki jo vzamemo, njen učinek pa zagotavlja, da bomo lahko seksali več ur. Odvisno od tega, koliko je aktivne učinkovine v eni dozi, pa tudi od fiziologije moškega. Vsekakor pa ni strahu, da ne bi delovala dovolj močno ali bi njen učinek prehitro popustil. Tisti moški, ki jim kamagra že dolgo pomaga, pravijo, da jim pogosto penis stoji še tudi po tem, ko so končali in zaspijo – in tudi erekcija med spanjem je prijetna!

Lahko pričakujete seks maraton? Vsekakor! Kamagra vam zagotovi tako dolg seks, da lahko ženska večkrat doživi orgazem. In verjemite, da po tem ne bo več zahtevna, saj jo boste dodobra nasitili s seksom.

Kamagra za posebne priložnosti

Veste, kdaj se najbolj pogosto vzame kamagra? Ob posebnih priložnostih! Res je, svojo drago lahko ob rojstnem dnevu ali obletnici obdarite tudi s tem, da ji naklonite seks, kot ga še ni doživela.

Marjan Kodrič

Marjan Kodrič

Živjo, hvala za obisk na moji spletni strani, kjer si lahko prebereš veliko o zdravju, prehrani, partnerstvu, odnosih, psihologiji in podobnem.